Based on 276 reviews
84%
(231)
15%
(42)
1%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
Отличен помощник срещу тъмни кръгове

Като майка с малко бебе, тъмните кръгове под очите бяха с мен постоянно. Този продукт за околочен контур наистина много ми помага в борбата срещу тях, видимостта на тъмни кръгове и подпухналостта се намаляват и се възвръща естествения блясък на кожата. Много ми хареса. 🙂

Прекрасен продукт за лице

Изключително добър и изчистен състав, леката гелообразна текстура на водна основа се абсорбира лесно от кожата и прониква дълбоко, позволявайки на натуралните съставки да разгърнат своите изключителни ползи. Препоръчвам го!

Любим боди бътър

Уникален продукт - лека текстура, абсолютно страхотен аромат, оставя кожата мека и хидратирана. Много го харесвам и бих си взела пак и пак!

Много е силна миризмата на чаено дърво. Ще видим дали ще има ефект. Взех го за едно пътуване, за предпазна мярка

Чудесен дневен крем със защита

Кремът е лек и се нанася лесно. Аз съм със суха кожа и ми дава достатъчно хидратация. Понякога го нанасям повторно за допълнителна слънцезащита. Не стои мазен и тежък. Ползвам го с удоволстиве.

Паста за зъби за здрав емайл с хидроксиапатит

Страхотен!

Усеща се мигновено как кожата се стяга и става гладка!

Страхотен продукт, наистина!

И преди го харесвах, но сега, докато кърмя го смятам за необходимост! Изчистен състав и много лек, не натрапчив аромат! 👌🏻

Очарована съм! Лек, хидратиращ и не оставя бели следи. Страхотен продукт, наистина!

Незаменим продукт!

Моята коса поначало е суха, а от боядисването съвсем изтощена, съответно краищата ми се заплитат постоянно, но с този балсам усетих дълготраен ефект!

А
Натурална хранителна добавка за черния дроб
Александрина Хаджимаргаритова
Доволна съм от продукта

Приемам продукта и се чувствам добре.

А
Пухкав боди бътър Шоколад City Cocoon
Александрина Хаджимаргаритова
Препоръчвам този продукт

Пухкав, нежен към кожата, оставя приятен аромат, а кожата е мека и хидратирана. Използването му носи истинско удоволствие.

А
Натурална хранителна добавка за отслабване
Александрина Хаджимаргаритова
Страхотен продукт

Приемам добавката от няколко седмици, чувствам се добре, няма я тежестта и подутия корем. Съчетана с правилно хранене и лек спорт е чудесна!

Страхотна паста!

Вече ми е любима! Зъбите ми са много чувствителни и лесно се рушат. Тази паста е много щадяща и приятна на вкус, чувствам зъбите си по-здрави и са по-бели!

Нощен хидратиращ крем

Допълва рутината ми чудесно! Доволна съм от поръчката си!

Хидратиращ крем с spf 50

Кремът е страхотен! Поръчах на сляпо, но останах очарована. Не оставя “кир” ефект и след нанасянето му не остава бели следи. Попива бързо, с моята чувствителна и атопична кожа се спогодиха отлично!

Препоръчвам

Справя се с миризмата от пот, не оставя следи по дрехите и ефектът му е цял ден. Отличен продукт.

доста добър

Единственият проблем е, че съдържа растително масло, за което не се споменава в детайлите. Изключвайки това е прекрасна алтернатива за стандартен дезодорант, съдейки че съставките са много по-здравословни.

Браво!

И двата крема са перфектни. Много се радвам, че открих вашата марка.

Дневен хидратиращ крем за лице със SPF 50

Невероятни

Кремовете са повече от страхотни. Приятелка ми даде да ги пробвам и останах очарована колко мека и нежна е кожата ми след нанасянето им, а слънцезащитата попива и остава също толкова приятно и мека кожата на лицето. Единствения слънцезащитен крем, който не ми шипе, лепка или остава мазен по лицето. Препоръчвам с две ръце. Пратката беше опакована много добре, за да не се наруши кутията, а вътре всичко беше запечатано.

Страхотен е❤️

Новият ми любим продукт 🩷

Препоръчвам ❤️

Уникален аромат ❤️ много приятна текстура, определено ще поръчам отново

Препоръчвам ❤️

Очарована съм от кутията. ❤️ За първи път поръчвам от Вас, но със сигурност ще опитам и другите Ви предложения. Body butter-a е ТОП, с приятна текстура и уникален аромат.

GLB Dostavka