0

Натурална козметика

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА НАТУРАЛНАТА КОЗМЕТИКА

 

  • Безопасна – Натуралната козметика е нежна към кожата, без агресивни химикали или синтетични аромати, без парабени  и алергени. Вместо това, на тяхно място присъстват ценни съставки като етерични и растителни масла, билки и витамини. Често натуралните продукти са хипоалергенни, подходящи дори и за най-чувствителната  и раздразнителна кожа.

  • Ефикасна – формулата на всеки наш продукт е разработена на базата на естествени съставки, с  доказано действие, преминали множество научни изследвания и тестове. Активните съставки в натуралната козметика на Greenlabox помагат за възстановяването на естествения баланс на кожата и се борят с отстраняването на различни проблеми на кожата като сухота, зачервявания, бръчки, пигментни петна и т.н., вместо да замаскират несъвършенствата чрез силикони и други.
  • Екологично отговорни – натуралната ни козметика се произвеждата по екосъобразни методи, като това включва по-малко химикали, по-малко отпадъци и подкрепя практики като рециклиране и рефил на опаковките. Продуктите ни са веган, без съставки от животински произход, използвайки хуманни начини на тестове и производство, не се тестват върху животни. Използваме 100% рециклируеми опаковки, с до 10% съдържание на пластмаса.

КАКВА НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА ЩЕ ОТКРИЕТЕ В САЙТА НА GREENLABOX

  • Натурална козметика за лицес фокус върху хипоалергенни формули, със силно противовъзпалително, антимикробно и регенериращо действие. Всеки наш продукт за лице е богат на антиоксиданти, растителни масла и екстракти.

  • Натурална козметика за коса – предлагаме възстановяваща и богата на протеини грижа за коса, както и хидратираща серия за обем и блясък. Ще откриете също два лосиона за коса – за бърз растеж и срещу побеляване на косата.

  • Натурална козметика за тяло  –  предлагаме разнообразие от грижа за тялото. Ще откриете скраб за тяло, кремове и масла, натурални дезодоранти и лечебна козметика при целулит, болки в кръста и ставите и много други. 
GLB Dostavka