0

грижа за устни

Напукването на устните става все по-често срещан и неприятен проблем. То може да се дължи на студеното време или прекомерна топлина, на дехидратация или често облизване на устните. За да избегнете болезненото напукване, Ви съветваме да пиете достатъчно вода и да изберете правилната грижа за устни.

Осигурете на устните си вниманието и грижата, които заслужават, с нашите 100% натурални балсами за устни. Вдъхновени от природата и създадени с висококачествени съставки, нашите балсами предлагат необходимата грижа, хидратация и защита на Вашите устни. Също така носят и наслада на сетивата, чрез естествените аромати на сочна ягода, сладък портокал, млечен шоколад и джинджифилови сладки.

Нашите балсами за устни съдържат уникална формула, която комбинира овлажняващото действие на кокосовото масло, с подхранващото масло от шеа. Богатството от натурални съставки осигурява дълбоко подхранваща грижа за вашите устни, оставяйки ги меки и гладки.

Всеки балсам е обогатен с масло от невен и масло от бадем, които допълнително укрепва и хидратира устните ви. Витамин Е подпомага предпазването на нежната кожа на устните от вредните външни влияния, като осигурява допълнителна грижа и защита.

От ягода до портокал, от шоколад до джинджифилови сладки – нашите балсами ви потапят в своя свят на ароматни изживявания. Насладете се на сладостта на ягодата, свежестта на портокала, топлотата на шоколада или пикантната сладост на джинджифила – изберете своя любим аромат, за уникално преживяване.

Открийте истинската красота на вашите устни с нашите натурални балсами, внимателно създадени за да подхранват, овлажняват и защитават. Подарете си удоволствие и грижа с всяко нанасяне, като се потопите в ароматната магия на природата.

GLB Dostavka