0

Лосион и серум за коса

В категория “Лосион и  серум за коса” ще откриете иновативните решения на Green Derma (Greenlabox) срещу косопада и побеляването на косата. Благодарение на дългогодишния си опит в разработването на най-добрите природни формули, създадохме нашите ефективни лосионите, които са под формата на спрей и с концентрация на серум: 

Anti hair loss – лосион за стимулиране на растежа на косата, против косопад. Подпомага растежа на косъма, осигурява необходимите витамини и минерали и прави косата по-силна от корена до върха.  Аминокиселините, микроелементите и гликопротеините в състава на лосиона стимулират биохимичните процеси във фоликулите на космите. Екстрактът от коприва активира процесите във фоликула на косъма и провокира растежа му, a eкстрактът от корен на женшен подхранва косъма и засилва кръвообращението. Екстрактът от листа от подбел придава на косата здравина и плътност, a eкстрактът от равнец има противовъзпалителни свойства. Добавихме в билковата формула на този лосион – серум витамин Е и витамини от групата В, като биотина. 

Color hair restore – лосион – серум за коса за възстановяване на естествения цвят на посивялата коса – без боядисване.Върнете естествения цвят на своята косата и забравете за сивите кичури! Патентованата възстановяваща цвета в серума – Greyverse ™ е биомиметичен пептид, разработен от френската компания IFF Lucasmeyer cosmetics. Тази активна съставка  стимулира синтеза на меланин и намалява оксидативния стрес в луковицата на косъма. По този начин лосионът обръща процеса на посивяване на косата като постепенно възстановява естествения цвят на косата.

Доверете се на експертите на Greenlabox и възвърнете блясъка и жизнеността на косата си с нашите лосиони и серуми! Забравете за космите по четката за коса, както и за ежемесечното боядисване, което само уврежда косата Ви. Върнете самочувствието и забравете за грижите си, с помощта на нашите билкови продукти.

GLB Dostavka