0

Балсам за коса

Нашите натурални балсами за коса, съчетават дълбокото подхранващата сила на маската, в леката, неутежняваща формула на балсама. Вдъхновени от невероятните свойствата на растителните масла и екстракти, създадохме ефективни природни формули, с внимание и дългогодишни проучвания. Балсамите ни за коса не съдържат силикони, парабени, минерални масла или изсушаващи алкохоли. Редовната им употреба прави косата здрава, гладка, с ослепителен блясък. Подходящи както за фина, така и за плътна коса, подхранват боядисаната коса, без да свалят цвета. Подходящи са и  за къдрава коса, тъй като не съдържат силикони и вредни съставки, а само разнообразие от натурални активни съставки. Научете повече за балсамите за коса City Cocoon:

Възстановяващ и укрепващ балсам за коса – с мощна формула, богата на растителни масла и натурални екстракти от растителен произход, която заздравява структурата на косъма и улеснява разресването. Комбинацията от активни съставки като кокосово масло, арганово масло, витамини А, Е и Д и растителен глицерин, не само възстановява увредената коса, но и я подхранва, укрепва и придава жизненост. Пшеничните протеини проникват в дълбочина в косъма, възстановяват и подхранват увредените участъци, което допринася за по-здрава и красива коса. Добавихме кератин и пшенични протеини за цялостно възстановяване на структурата на косата.

 

Хидратиращ балсам за коса за лесно разресване – богатата формула с масло от авокадо, арганово масло и масло от ший дълбоко подхранва косата и й придава блясък и еластичност. Растителните мазнини възстановяват клетките на косъма в дълбочина, възвръщайки тяхната естествена здравина. Витамините и маслата в балсама нежно подхранват косата по цялата й дължина, правейки я лесна з оформяне и разресване. С леката си текстура, балсамът не утежнява косата и придава естествен обем и лекота. Растителните глицериди в него допринасят за мекотата и обема на косата.

 

GLB Dostavka