0

Крем за лице

Какви са предимствата на натуралните ни кремове за лице?

Нашите кремове за лице са вдъхновени от силата на природата, създадени с внимателно подбрани натурални съставки и с грижа към околната среда. 

  • Безопасни и хипоалергенни

    Натуралните формули са по-нежни към кожата, в сравнение с традиционната козметика, тъй като не съдържат агресивни химикали, парабени или синтетични аромати и алергени. Вместо това, на тяхно място използваме ценни съставки като етерични масла, билки и витамини.

  • Ефикасни 

    Формулата на всеки наш крем за лице е разработена на базата на естествени съставки. Продуктите ни са с  доказано действие, в резултат на множество научни изследвания и тестове. Активните съставки в продуктите на Greenlabox помагат за възстановяването на естествения баланс на кожата. Те се борят с отстраняването на различни проблеми на кожата като сухота, зачервявания, бръчки, пигментни петна и т.н., вместо да замаскират несъвършенствата чрез силикони и други.

  • Екологично отговорни 

    Натуралните ни продукти се произвеждат по екосъобразни методи. Следователно това води по-малко химикали, по-малко отпадъци и подкрепя практики като рециклиране и рефил на опаковките. Продуктите ни са веган, без съставки от животински произход. Използваме хуманни начини на тестове и производство, не се тестваме върху животни. Използваме 100% рециклируеми опаковки.

В нашата категория ‘’Крем за лице” ще откриете качествена натурална грижа, подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст. Също така предлагаме и серия, насочена специално към склонна към акне кожа.  Продуктите, които произвеждаме са:

Дълбоко подхранващ дневен крем със слънцезащитен  фактор 50spf и  защита от градското замърсяване. Съдържа хиалуронова киселина, алое вера, физични и химични филтри, както и витамин Е, кокосово и масло от шеа.

Интензивно хидратиращ нощен крем за лице с пробиотици, вит. Е, хиалуронова киселина, алое вера и масла от кокос и шеа. Подпомага регенерацията на кожата.

Крем за мазна кожа, склонна към акне с нордихидрогуаиаретична киселина, олеанолова киселина и билкови екстракти, които премахват акнето и предотвратяват повторната му поява. 

GLB Dostavka