0

Флорална вода за лице

Опитайте чистата сила на природата с нашите флорални води за лице, с най-високо качество, произведени в България. Тези ароматни и освежаващи води, известни още като хидролати, съдържат висок процент естествено етерично масло, добито чрез парна дестилация на цветовете от лавандула и българска роза. Предлагат пълните ползи на етеричните масла, но без риск от реакция или радразнения. Флоралните води са толкова безопасни, че са подходящи за употреба дори от бебета.

Комбинират се чудесно с продукти, които съдържат хиалуронова киселина и увеличават многократно хидратиращия ефект от тях. Могат да се използват като хидратиращ тонер за лице, за почистване на кожата или за освежаване по всяко време на деня. 

Лавандулова вода – за релаксация и баланс

С нашата лавандулова вода ще се насладите на ползите от този цветен екстракт,  известен със своите успокояващи и релаксиращи свойства. Лавандулата има изключителни антибактериални и противовъзпалителни свойства и е много подходяща за хидратиране на проблемната или много чувствителна кожа.  Лавандуловата вода е идеална за края на деня, когато желаете да се потопите в момент на спокойствие. 

Розова Вода – за жизненост и тонизиране

С нашата розова вода, вашата кожа ще се възползва от уникалните хидратиращи и обновяващи свойства на розовите цветове. Тази вода е много подходяща за суха и зряла кожа –  богата на антиоксиданти, които помагат за борба срещу свободните радикали и за възстановяване на блясъка на кожата и подпомага нейната регенерация. С лекото си ароматно ухание на рози, тази вода не само освежава, но и подхранва кожата ви и й доставя необходими хранителни вещества.

Нашите флорални води са произведени с най-високо качество на билкови екстракти, осигурявайки ви гаранция за чистота и ефективност. Без излишни химикали или синтетични добавки, тези води са пълен естествен поглед върху грижата за вашата кожа.

GLB Dostavka