0

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Предлагаме безплатана доставка за всички поръчки над 80лв.

Доставката е безплатна за всички поръчки, ако изберете възможността за взимане от място от нашата физическа локация на ул. Крум Попов 75 (близо до х-тел Хемус)

Имаме удобна физическа локация в гр. София на ул. Крум Попов 75 (близо до х-тел Хемус). Възползвайте се от опцията за взимане от място в сайта ни.

Всички поръчки направени до 14 часа се изпълняват още в същия ден и на следващия ще ви очакват в избрания от вас офис и куриер.

Ако се намирате в София, можете да се възползвате от възможността за взимане от място от нашата физическа локация на ул. Крум Попов 75 (близо до х-тел Хемус)

Ако сте въвели грешен адрес за доставка, можете да се свържете с нас, за да ви съдействаме за коригирането му на електронен адрес : [email protected] или тел.: +359 87 6611575

Бихте могли да проследите статуса на поръчките си във вашия профил: http://greenlabox.bg/my-account/

Ако поръчката ви е направена без регистрация, ние изпращаме мейл до вас при всяка промяна в статуса на поръчката ви.

Можете да се свържете с нас на електронен адрес [email protected] или тел.: +359 87 6611575. Очакваме ви!

Надяваме се, че ще останете наистина доволни от нашите продукти.

Ако все пак решите да върнете поръчката си, ние ще се радваме да предложим замяна или възстановяване на сумата.

ВЪПРОСИ ЗА ПЛАЩАНЕ

My POS

100% сигурно плащане с карта

pngkit jet flame png 4185311

Наложен платеж

Данните за вашата поръчка и информацията за кредитната ви карта са криптирани и напълно защитени.

Платежната ни системе притежава сертификат PCI DSS 1-во ниво. Най-високо ниво на сигурност за фирми, които съхраняват, предават или обработват данни за кредитни карти.

Бъдете сигурни и приятно пазаруване.

100% сигурно плащане с карта

pngkit jet flame png 4185311

*Този вид плащане е сигурно, бързо и не оскъпява за вас.

Наложен платеж – имайте предвид, че този начин на плащане оскъпява за вас доставката с от 1,15лв. до 1,45лв.

ВЪПРОСИ ЗА ПРОДУКТИ

Всички марки в сайта Greenlabox са собствено производство. Създадени с грижа и внимание от биохимици с опит над 20 години в формулиране, производство и проследяване на качеството.

City Cocoon

Създадена през 2019 година от млада и ентусиазирана част от екипа ни. Този бранд се грижи за здравето и красотата на кожата. Особено внимание обръщаме на екстремните условия в градовете, като замърсяване и UV лъчи, чрез подпомагане на формулите с много антиоксидантни съставки.

Herbarise

Линията ни за билкови хранителни добавки и козметика за здраве. Формулите ни са ефикасни и безвредни, на базата на билкови екстракти, които са доказали ползите си за конкретните проблеми и които третират.

Преди всичко вярваме в холистиния подход към здравето и красотата и заради това ще продължим да предоставяме нашите съвети към вас за всичко, което сме научили и научаваме за по-добър живот в нашия блог.

Подборът на нашите партньори и каузи също е в синхрон с с нашите убеждения, че красотата и здравето са резултат от правилен баланс в живота.

Нашата производствена база се намира в град Сливница на 30 км от София.

Създадена през 1999 год., Релина ЕООД е утвърден производител на козметични продукти, суровини за козметичната промишленост, хранителни добавки, хотелски консумативи и бебешка козметика.

Разполагаме с модерно оборудване, което ни дава възможност да съчетаем натрупаните знания, опит и иновативни идеи за да постигнем желания резултат. В този процес следваме тенденциите на пазара като се фокусираме върху иновациите.

Certificates - greenlabox.bg

Food Safety System Certification 22000

Подобряване на безопасността, качеството и надеждността със стандартите за храни.

ISO 22716 Good Manufacturing Practice

Подобряване на ефективността и качеството на биоаналитичните изследвания и увеличаване на производителността. Осигурява цялост на данните и проследимост в реално време.

Български институт за стандартизация BDS EN ISO 22000

Системи за управление на безопасността на хранителни продукти.

ISO 9001 Международен стандарт за системи за управление на качеството

Системата за управление на качеството представлява съвкупност от политики, процеси и вътрешни правила, които позволяват на организацията да постигне поставените цели по качество.

Отговорни към вас и към международните ни сертификати спазваме най-стриктно протокол за проследяване на произход на всяка съставка, вложена в нашите продукти.

Не доставяме и влагаме съставки без надежден сертификат за произход!

Спазваме стриктен протокол за проследяване.

Преди да бъде вкарана суровината в производство се тества за качество и безопасност в собствената ни лаборатория.

Само при чист резултат се влага в продукта.

След производство задържаме на съхранение и периодична проверка малко количество от всяка партида, която съхраняваме до изчерпване на количествата от партидата.

Изключително внимателни сме към всяка съставка в нашите формули и не използваме синтетичен аромат в нито един от нашите продукти.
В козметиката ни за лице не добавяме никакъв аромат. Етеричните масла, без значение естествения им произход, бих могли да бъдат алерген и ние много държим да ги спестим на вашето лице.

В продуктите ни за тяло сме си позволили да добавим аромат с хранително предназначение или етерично масло, които им придават тези свежи и завладяващи аромати.

В пастите ни за зъби сме използвали естествения подсладите стевия.

Имайте предвид, че сме използвали етерични масла в много малки количества, за да избегнем всякаква чувствителност или нежелани кожни реакции.

Консервантите са от решаващо значение за всички продукти на водна основа, за да предотвратят развитието на бактерии и микроорганизми.

Всички продукти на водна основа съдържат консерванти, но те са естествено извлечени, в малки количества и напълно нежни за кожата.

Продуктите ни на маслена основа, които не съдържат вода имат естествени консервиращи качества. Въпреки това сме добавили витамин Е, за да бъдат формулите стабилни и свежи за по-дълго.

Всички наши продукти са преминали през тестове за безопасност и стабилност, така че отговарят на всички стандарти на индустрията.

А нашата грижа за вас прави така, че да сме внимателни и взискателни към всяка съставка.

Разбираме, че може да искате да изпробвате продукт, преди да се ангажирате да го купите в пълен размер.

Всеки, който има възможност да дойде до нашата физическа локация на ул. Крум Попов 75 (близо до х-тел Хемус) е добре дошъл. Ще поговорим, ще ви разкажем, ще ви намажем и ще ви дадем малка кутийка от всеки продукт, който желаете за проба вкъщи на чиста и спокойна кожа.

Всички продукти в Greenlabox се съхраняват най-добре при стайна температура, на сухи и хладни места. Моля, избягвайте пряка слънчева светлина, топлина и температурни колебания.

А кой е любимият ви продукт в Greenlabox?

GLB Dostavka