0

козметика за тяло

Обмисляте да преминете изцяло към натурална козметика за тяло? Отлична идея! И не, защото напоследък е толкова модерно да си “био”, а защото продуктите с природен състав са наистина ефикасни. Те не само са на билкова основа, но и могат да се използват за лечебни цели. Не съдържат парфюми и са нежни към кожата, което е и тяхното най-голямо предимство. Оставят я мека и хидратирана, а деликатното им действие ги прави подходящи и за по-чувствителните типове дерма.
Какви са предимствата на натуралната козметика за тяло?
В този раздел на онлайн магазин Greenlabox.bg ще намерите билкови продукти на топ цени и с най-високо качество. Съставките им са с напълно естествен произход, а природната им формулировка ги класира като биологично чисти и безвредни за употреба. Предимствата на натуралната козметика за тяло са следните:

отсъстват парабени и силикони – наместо това ще откриете различни по вид билки в състава на продукти като кремовете и маслата за тяло. Скрабовете са също част от каталога ни с козметика, като тях можете да използвате за нежно ексфолиране;

регенериращи свойства – ако при стандартните козметични решения имаме базов ефект, то при натуралните им аналози ползите са в пъти повече. Те подхранват кожата и я правят мека, като третирането ѝ с природни средства има положителен отзвук и в дългосрочен план;

еко-съобразни – поредната причина да заложите на натуралната козметика за тяло. За нейното опаковане се използват материали, които са безвредни за околната среда. Био разградимите суровини са все по-често разпространени, а тестването върху животни отсъства;

бърз ефект – противно на всеобщото мнение е, че натуралната козметика за тяло действа учудващо бързо. Това, че съставът ѝ е изцяло естествен, не пречи да видите кожата си преобразена – много по-здрава и сияйна, отколкото е била досега;

за всички видове кожа – мазна или суха, чувствителна или атопична, билковите кремове, масла и скрабове могат да се прилагат от всеки, защото не водят до дерматологични проблеми като сърбеж, лющене и др.

От Greenlabox.bg сме заложили на интересен подбор от продукти с естествен състав, които ще удовлетворят нуждите и на най-взискателните клиенти.
Как да изберем подходяща козметика за тяло?
При избора на натурална козметика за тяло се взима под внимание нейното предназначение и типа кожа. Внимателно се преглежда съдържанието на набелязания продукт, както и ароматите, които присъстват в него. Последните са отново с изцяло природен произход и се открояват с аромати на екстракти от етерични масла.

Ако имате сух епидермис, заложете на натурален крем със силно подхранващо и хидратиращо действие. Скрабовете с активен въглен пък са подходяща козметика за хора, които не страдат от дерматологични неразположения и искат да премахнат мъртвите клетки от повърхностния кожен слой. В категорията ще ги откриете под формата на скраб-барове с различни аромати – лавандула, лимонена трева, греяно вино, джинджифилови сладки и др.
Каква натурална козметика за тяло ще намерите в Greenlabox.bg?
Портфолиото на онлайн магазин Greenlabox.bg включва био арганово масло, кремове за ръце и скрабове за тяло. Продуктовият диапазон се разширява все повече с времето, което е и приоритет номер едно за нашия екип. Натуралната козметика за тяло в категорията е със 100% естествен произход, за чиято достоверност гарантираме напълно. Променете навиците в своята бюти рутина и поставете едно ново начало с нашите природни продукти – с тях ще изглеждате по-красиви и ще се радвате на добро дерматологично здраве.
За какви типове кожа са подходящи продуктите в категорията?
При избора на натурални козметични продукти е много важно да се вземе предвид какъв е нейният тип. Ако е суха, изберете по-мазни кремове, но ако е склонна към потене и омазняване, то в този случай спрете вниманието си на вариантите с по-леки текстури, които обаче отново притежават хидратиращи свойства. Кожата, склонна към образуването на комедони и пъпки, трябва да бъде дълбоко почиствана през определен период от време, което включва и нейното ексфолиране. Скрабовете с естествени съставки в секцията са подходящите за целта средства – купете ги на достъпни цени от Greenlabox.bg!
Защо да изберете Greenlabox.bg?
Нашата мисия е да докажем на хората, че доброто здраве и безупречният външен вид не са утопия. Създадохме впечатляващ продуктов каталог от козметични решения, вдъхновени от природата, които ще доведат до желаните от вас естетически резултати.

GLB Dostavka