0

Натурални хранителни добавки

Марката Herbarise на Greenlabox предлага богата гама от натурални хранителни добавки, събрали в себе си цялата сила на природата. Те са изцяло натурални,с изчистен състав, без изкуствени добавки и без риск за здравето. Базирани на дългогодишния ни опит в проучването и разработването на здравословни и козметични продукти, създадохме нашата природна селекция, която да Ви подкрепи винаги, когато имате нужда. 

Те се фокусират върху различни ежедневни проблеми и нужди – от отслабване и детоксикация, до потентност и хормонален дисбаланс. Нашите хранителни добавки ще Ви помогнат да се справите с проблема, ще Ви заредят с енергия и с хранителни вещества, подсилвайки организма. Разгледайте нашите научно доказани предложения за добро здраве:

Натурални хранителни добавки Herbarise за мъжко и женско здраве:

RIZE UP – натурална хранителна добавка за мъжко здраве и потентност. Подпомага ерекцията, повишава мъжката потентност, издръжливост и енергия. Екстрактите от мака, див ям, гинко билоба, дамиана, L-аргинин, L-карнитин и вит.В3 ви гарантират по-добро представяне с Вашата половинка. 

PROSTALFIX – натурална хранителна добавка за здравето на простатата. Специално разработена да подобри състоянието на простатата и да облекчи свързаните с нея симптоми. 

MENOHELP – натурална хранителна добавка за жени по време на менопауза. Иновативна комбинация от внимателно подбрани естествени съставки, които облекчават симптомите на менопаузата като горещи вълни и изпотяване. Подпомага регулирането на теглото и костната плътност.Тонизира при изтощение, бързо изморяване, психическа и мускулна слабост. Повишава сексуалното желание по време на менопауза. Облекчава чувствата на тревожност и нервност

Хранителни добавки за добро храносмилане, детокс на организма и подсилване на имунната система:

PARAZITAX – натурална хранителна добавка за прочистване на организма/против паразити. Подпомага правилното функциониране на чревната флора и насърчава усвояването на полезните хранителни вещества. Ефикасно елиминира нежеланите паразити,  допринася за добро храносмилане и облекчава подуването и газовете. 

SLIMAHOT –  натурална хранителна добавка за бърз метаболизъм и отслабване. Подобрява разграждането на мастните натрупвания в организма. Намалява апетита и подпомага изгарянето на калории. 

LIVER SUPPORT – натурална хранителна добавка за черния дроб. Подпомага работата на черния дроб (лекува чернодробни заболявания като хепатит, жълтеница и цироза). Улеснява изхвърлянето на токсините и подсилва имунната система.

GLB Dostavka