0

Натурален дезодорант

Осигурете си сигурна и дълготрайна защита от изпотяване и миризми с натурален дезодорант City Cocoon, без риск от раздразнения, без  петна по дрехите! Те са напълно безопасни, за разлика от обикновените дезодоранти, които съдържат  вредни съставки като алуминий и други.

Дезодорантът е важна част от козметичния арсенал на всеки човек. Независимо дали тренирате усилено или просто имате забързано ежедневие, той се грижи за хигиената и покрива неприятните аромати, които идват с потенето. Натуралните дезодоранти помагат за неутрализиране на миризмата с естествено извлечени растителни съставки.

Например бисабололът -активно вещество, извлечено от цветовете на лайката, има силно изразено противовъзпалително, противоалергично, антибактериално и дезинфекциращо действие. Друга активна съставка в натуралния дезодорант, която абсорбира миризми и се превръща в натурална алтернатива на спрей дезодорантите е содата бикарбонат! Освен, че е напълно безвредна и съществува във всяка една кухня, содата има много антимикробни свойства и успешно се бори с бактериите, причиняващи неприятните миризми. 

Натуралните дезодоранти подпомагат в борбата с раздразнената кожа и ще осигурят така необходимото подхранване. Например маслото от ший, което добавяме в нашия натурален дезодорант, е богато на мастни киселини с антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Това означава, че освен предпазване от потене, подхранва увредената кожа и успокоява раздразненията и зачервяванията. 

Понякога отнема време, докато намерите правилния натурален дезодорант, затова ние сме ви приготвили 4 избора:  

  • Натурален дезодорант Sensitive – нежната формула за чувствителна кожа без добавени етерични масла притежава антибактериален и хипоалергенен ефект. Той е без аромат и с максимално изчистени съставки.
  • Натурален дезодорант Pure – агривият аромат на аромат на лавандула и иланг-иланг подсигурява дълготрайна защита против неприятна миризма през целия ден. 
  • Натурален дезодорант Fresh – активните съставки в дезодоранта предотвратяват миризмите още преди появата им, осигурявайки чисто усещане през целия ден.
  • Натурален дезодорант Delicate – ароматът на роза и лимонена трева ще ви обгърне в своята прегръдка. Благодарение на антимикробното действие на содата бикарбонат, която се бори бактериите, предизвикващи миризма подмишниците, дезодорантът осигурява 24-часова защита срещу изпотяване.

 

GLB Dostavka