0

Скраб за тяло

City Cocoon – скраб за тяло за тяло, които ще откриете в сайта ни, са ръчно създадени от внимателно подбрани натурални съставки. Съчетахме почистващото действие на осапунените масла с ексфолиращия ефект на скраб частиците.

Скрабовете за тяло City Cocoon обновяват кожата като старателно почистват мъртвите кожни клетки и насърчават синтеза на колаген и еластин. Осигуряват дълбоко подхранване, богато на естествени хранителни вещества.  Съчетанието от масло от ший, кокосово, рициново, бадемово масло и вит.Е подхранва кожата в дълбочина и я зарежда с витамини, минерали и  хранителни вещества. Скрабовете ни за тяло оставят кожата копринено гладка и мека. Същевременно завладяват сетивата с неустоимите си аромати – на шоколад, кафе, лавандула, иланг-иланг, лимонена трева и дори джинджифилови сладки. За едно несравнимо спа изживяване в уюта на собствения ви дом.

Предлагаме два вида скраб за тялозахарен скраб с кафе, обогатен с масла и витамини, богат на антиоксиданти,  с неустоим завладяващ аромат на джинджифилови сладки.  Вторият вид е скраб-бар за тяло, всеки от които с различен аромат и с различна степен на ексфолиация: 

Скраб бар с активен въглен, лимонена трева и иланг-иланг – най-нежната ексфолираща грижа, която привлича замърсяванията като магнит и оказва противовъзпалително и освежаващо действие.

Скраб бар с лавандула и иланг-иланг – нежна, масажираща ексфолиация, с чувствен и успокояващ аромат за релаксация.

Скраб бар с шоколад и кафе – тонизираща ексфолиация, богата на антиоксиданти, с изкушаващ аромат на шоколад и кафе. 

Скраб бар с лимонена трева и кайсиеви ядки – силно ексфолиращо действие, благодарение на финосмлените кайсиеви ядки. С ободряващия свеж аромат на лимонената трева.

Cкраб бар с кайсиеви ядки и аромат джинджифилови сладки – със силно ексфолиращото действие на фините частици кайсиеви ядки. Наситен с пикантно-сладкия аромат на джинджифилови бисквитки.

Захарен скраб джинджифилови бисквити – подхранваща антиоксидантна ексфолиация, с масажиращ и антицелулитен ефект. Съд завладяващ сладко-пикантен аромат на джинджифилови бисквитки и кафе.

GLB Dostavka