0

Ръце и Крака

В категория “Ръце и крака” ще откриете лечебните билкови продукти на Greenlabox, които сами произвеждаме. Всеки от продуктите за ръце и крака е с различна насоченост – целулит, болки в кръста и ставите, умора и др. Разгледайте предложенията за здраве за ръце, крака и тяло на нашите собствени марки:

Green Derma:

  • Derma Hand – овлажняващ крем за ръце с алое вера и урея и натурални екстракти за дълбоко подхранване на кожата на ръцете. Съдържа натурални екстракти от карамфил, дъбова кора, градински чай и лайка.
  • Body Shaper – антицелулитен гел със загряващ ефект , който стимулира разграждането на подкожните мазнини и целулитните депа. Иновативна формула с мощно действие срещу досадните тръпчинки на “портокаловата кожа”, с нежно загряващо действие и приятен натурален аромат.

  • Foot Assistance – спрей против гъбички и изпотяване за крака,  
    поддържа хигиената на стъпалата и ноктите заключва неприятната миризма като предотвратява разпространението на бактерии и гъбички, който подпомага за поддържане на краката при активно спортуващи.
  • Body Relieve – спрей за облекчаване на болки в ставите, ефикасна билкова формула, която можете да използвате върху шия, гръб, бедра или колене (където имате нужда).
    • Hem Care – облекчаващ  крем при хемороиди, болкоуспокояващ и предотвратяващ сърбежа със смрадлика и конски кестен за мъже и жени от Green Derma, който ограничава възпаленията.

Herbarise : 

  • Cooling Gelохлаждащ гел за уморени крака и разширени вени, с охлаждащо действие. Моментално облекчава болката и умората в краката. 
  • Bee Hot – загряващ крем при болки в кръста и мускулни спазми – мощно средство за облекчаване на болки в ставите и мускулни спазми. Пчелната отрова намалява възпалението и успокоява съсредоточената болка, подобрява кръвообращението, което отпуска спазмите в мускулите и ставите. Идеален избор за всеки, който търси мигновено облекчение на мускулните спазми и възвръщане на удоволствието от движението.
GLB Dostavka