0

Шампоан без сулфати

В тази категория ще се запознаете с нашите натурални шампоани, създадени с лека формула, която не утежнява и не премива косата. Без сулфати и вредни химикали, те са идеални за всеки, който търси нежна, но ефективна грижа за косата си.

Особено подходящи са за боядисана, крехка или увредена коса, тъй като вместо агресивните сулфати са използвани нежни пенители. Te деликатно, но ефективно почистват всички замърсявания от скалпа и косата, докато оптималното pH ниво запазва баланса на скалпа и блясъкът и цвета на косата.  При редовна употреба на шампоани City Cocoon ще постигнете блясъкът и здравия вид на косата, за които винаги сте мечтали. Произвеждаме два шампоана без сулфати, според нуждите на косата:

Възстановяващ шампоан без сулфати City Cocoon

Възстановете красотата на вашата коса с нашия ревитализиращ шампоан без сулфати. Формулиран със специална комбинация от пшенични протеини, кератин, масла от арган и макадамия, както и екстракти от коприва и розмарин. Този шампоан е идеален за коса, която нуждае се от интензивна грижа и възстановяване, тък като заздравява косата и подпомага растежа. Придава невероятен блясък и жизненост на косата, възвръща нейната сила и здравина, защитавайки я от бъдещо увреждане. Пшеничните протеини и кератинът работят в синергия, за да укрепят косъма отвътре навън, докато маслата от арган и макадамия го подхранват в дълбочина.

Шампоан за обем и плътност без сулфати City Cocoon

Подарете на косата си обем и блясък с нашия шампоан без сулфати, формулиран специално за да уплътни тънката безжизнена коса. Обогатена с алое вера, пшенични протеини и кератин формула на шампоана ще придаде на косата ви обем и жизненост, както и мекота и блясък. Пшеничните протеини и кератинът укрепват всеки косъм, докато екстрактът от алое вера овлажнява и подхранва в дълбочина.

 

GLB Dostavka