0
да спрем побеляването на косата блог статия blog grеyverse - greenlabox.bg

Да спрем побеляването на косата? Да,възможно е!

Време за четне: 3 минути

Съдържание:

Разбира се, че не всяко побеляване на косата има чара на Джордж Клуни, нито пък сексапила на Мерил Стрийп, но не е и задължително да преследваме тези „звездни“ модели, за да  носим  „Прада“ и естествените си коси с увереност. Както казват нашите партньори от Lucas Meyer Cosmetics – „Нулевото прошарване също е секси“…и актуално, ще добавим ние! Не е нужно да оправдаваме сивите коси с поверието за дълголетие, а да върнем цвета им и самочувствието си – с нашият Color Hair Restore Spray. Продукт за възстановяване, подхранване и ускоряване растежа на косата. Color hair restore spray подобрява пигментацията и текстурата на косъма със специална селекция от най-подходящите екстракти от билки и други активни съставки.

Нека заедно да върнем цвета на побелялата коса!

kak-da-varnem-tsveta-na-pobelyala-kosa-33

Нашата тайна за това как да върнем цвета на побелялата коса е Greyverse ™

Това е активна съставка специално разработена в борбата с побеляването на косата. Greyverse ™ е биомиметичен пептид, създаден от френската компания IFF Lucasmeyer cosmetics. Формула, която стимулира синтеза на меланин и намалява оксидативния стрес в луковицата на косъма. По този начин обръща процеса на посивяване на косата, като постепенно възстановява естествения цвят. Greyverse ™ е патентована съставка, носител на няколко награди и с научно доказан ефект за подобряване естественият цвят на косата – без боядисване и агресивни  средства. Придава по-млад, и по-здравословен вид на косата на мъже и жени.

Награди Greyverse ™

ДРУГИТЕ СЪСТАВКИ В HAIR COLOR RESTORE:

ЖЕН-ШЕН и АНГЕЛИКА

Не случайно наричан „Зеленото злато“ – Жен шенът е билка, която е призната от векове със своите многопрофилни лечебни свойства. Подобрява цялостно функционалността на организма, а в комбинация с Ангелика, екстрактът от корен от Жен шен укрепва и регулира мастните жлези, така че всеки косъм от корена до върха става здрав, копринен и пълен с естествен блясък.

БИОТИН

Следващата съставка в списъка от  „Как да върнем цвета на побелялата коса“ е Биотин – този витамин освен че подхранва косата, но също така подпомага възстановяването на естествения цвят. Липсата на достатъчно биотин в диетата ни , може да доведе до изтъняване на косата или дори загуба на коса. Поради това биотинът е познат със своите качества, като най-добрия витамин за растежа на косата.

ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА B

Нашите ескперти създадоха смес от подхранващи витамини от група В, която активира процесите във фоликулите, ускорява растежа на по-силна и здрава коса и ни помага да върнем цвета на побялялата коса. Всички знаем, че стресът е един от показателите за по-бързото побеляване на косата, а комплексът от витамини от група B са т.нар. „витамини против стреса“ . Конкретно витамин В5 често се нарича „антистрес витамин“, поради способността му да регулира хормоните на стреса в кората на надбъбречната жлеза. Стресът влияе негативно на пигментацията и здравината на косата, което води както до побеляване на косата, така и до загуба на коса, когато тялото не може да се справи правилно със стреса.

Ето защо, Color Hair Restore Spray на Green Derma Lab е толкова ефикасен и уникален продукт за вашата грижа за коса. Позволете ни да се погрижим за вашето самочувстие и коса по начин, по който не ви е нужен нито дявол, нито „Прада“, за да бъдете забелязани – такива каквито сте! Начин, който не само може да бъде видим, но и здравословен!

Поръчайте вашето шишенце увереност тук:

Color Hair Restore Spray – възвърни естествения цвят на косата

Color hair restore spray за възстановяване на сива коса – без боядисване за възтановяване цвета на косата, подобрява пигментацията и текстурата – спрей против посивяване за мъже и жени от Green Derma Lab, 50 mL / 1.7 fl oz
Това не е БОЯ за коса! Това е твоят цвят! ВЪЗСТАНОВЕН! Отново.

Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka