0
blog foot - greenlabox.bg

За борбата с гъбички по краката – народна и съвременна медицина в едно!

Време за четне: 4 минути

Съдържание:

Гъбичките са едни от онези неща в живота, за които се чудим – “ще му се види ли краят някога?” Ако ги нямате, това може да изглежда като шега, но в другия случай – всеки, сблъсквал се с гъбични инфекции не се смее, а всъщност може би прави всичко, за да избегне показването на пръстите на краката си. Когато гъбичките се настанят под ноктите на краката ни, това причинява симптоми като: обезцветяване, изкривена форма и дебели нокти. Понякога може дори да предизвика неприятна миризма. Разбираемо е, защо първият ни импулс е да скрием краката си в обувки, възможно най-дълго. Сандалите се превръщат в далечен спомен,  йога си позволяваме само у дома, а ходенето боси – мисията невъзможна. Отлагането или прикриването на гъбичките обаче съвсем не е най – разумното, което можем да направим. Тъй като това е организъм, който живее под ноктите и е с тенденция да се разпространява. Можете да стартирате вашето лечение с Foot Assistance Spray на Green Derma Lab. Спреят за поддържане на хигиената на стъпалата и ноктите, заключва неприятната миризма, като предотвратява развитието на бактерии и гъбички. Той може да бъде в помощ при лечение на Tinea versicolor, Plantar hyperhidrosis и Callus/plantar wart, като в същото време дезодорира стъпалата и ограничава потенето.

Защо аз?

Гъбичните инфекции на ноктите на краката са доста чести, като засягат от 2% до 14% от общото население и една трета от хората с диабет. Въпреки че, гъбичките на ноктите на краката са относително безвредни, хората с диабет са изложени на повишен риск от сериозни усложнения от инфекция, като загуба на крайник. Лекарите ни казват, че тъй като пръстите на краката често са топли и влажни, гъбичките се развиват най – добре там. Също така ни казват, че едни от рисковите фактори за появата на гъбички са: посещаването на обществени места боси, особено съблекални, душове и басейни, споделянето на чорапи, обувки или кърпи със заразено лице, носенето на тесни, затворени обувки и поддържането на краката мокри за дълги периоди от време.

Ясно е, че гъбичките по ноктите не са просто козметичен проблем. Отначало те не причиняват физически симптоми, но могат да направят заразен нокът да изглежда различен от останалите. Някои от основните симптоми включват: сърбеж, парене между пръстите на краката или на стъпалата, мехури по краката, които сърбят, напукване и белене на кожата, суха кожа на ходилата или отстрани на краката, обезцветени, дебели и ронливи нокти на краката. С влошаване на състоянието обаче, гъбичките могат да причинят болка и дискомфорт, а в някои случаи, дори може да се стигне до изтръпване и загуба на функция в засегнатия пръст.

Защо Foot Assistance Spray?

За да се чувствате добре „от глава до пети“! Ние, от Green Derma Lab, създадохме продукт, който да е ефикасен партньор в лечението срещу гъбички по краката и ноктите, и лошата миризма. Появата на гъбички по краката е съпътствана от редица нежелани и неприятни последици. Справянето с този проблем е важно не само за нашето здраве, но и за самочувствието ни.

Foot Assistance Spray срещу гъбички по краката е дезодориращ, освежаващ и антисептичен спрей. Време е отново да си припомним какво е да имаме сухи, гладки и чисти стъпала.

Foot Assistance Spray съдържа естествени съставки. Нашите специалисти внимателно са селекционирали и дозирали съставките за постигане на оптимален резултат:

Маслото от чаено дърво е било използвано за лечение на кожни проблеми в продължение на векове. То е натурален, мощен агент срещу гъбични инфекции, поради антисептичните си свойства. Според проучване от 2013 г. маслото от чаено дърво е ефективно за намаляване на растежа на гъбичките при инфекции на ноктите. Подобренията, според проучването, започват да са видими след 14 дни.

Другата активна съставка във Foot Assistance Spray е салицилова киселина. Тя е антисептично и кератолитично средство, което отронва кожата на местата, където има натрупване. Салициловата киселина доказано, намалява потенето на дланите и стъпалата.

Билковите екстракти от дъбова кора, корен от Ангелика и листа от Градински чай, имат  антибактериално, успокояващо и противовъзпалително действие. Те се използват като естествена защита на кожата към бактериални и гъбични инфекции, като намаляват изпотяването и предпазват от неприятната миризма на краката.


Може би сте чували поговорката „превенцията е най-доброто лекарство“. Това със сигурност се отнася за гъбички по ноктите на краката, които са известни с трудности при лечението и рядко изчезват сами. Стратегиите за превенция включват поддържане на краката на хладно и сухо, поддържане на къси нокти и използването на Foot assistance spray! Краката могат да ухаят свежо и да бъдат привлекателни, благодарение на Foot Assistance Spray срещу гъбички по краката. Продуктът на Green Derma Lab е решението, независимо дали искате да се справите с петната по ноктите или неприятната миризма. Започнете вашата терапия с Foot Assistance Spray още от днес и се върнете към любимите си спортове и живот, който сте имали преди появата на гъбичките.

Foot ASSISSTANCE spray – Спрей при гъбички по краката

Foot ASSISSTANCE spray – Спрей за подпомагане при лечение на гъбички и лоша миризма на краката – При лечение на гъбички на пръстите на краката и ноктите – Естествен дезодорант спрей за хигиена на краката – Спрей за крака от Green Derma Lab, 50 mL / 2.7 fl oz

Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka