0
blog liver support - greenlabox.bg

Черният дроб – един от най-важните органи в човешкото тяло

Време за четне: 4 минути

Съдържание:

Доста често пренебрегваме органите в нашето тяло, които нито виждаме, нито усещаме, до момента в който не започнат да сигнализират. Черният дроб е един от тях. Той „работи“ 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, без право на отпуск, елиминирайки вредните токсини от организма. Понякога обаче, поради външни фактори като замърсен въздух, тютюнопушене, консумация на алкохол, нездравословна храна, черния ни дроб е принуден да работи извънредно. В тези ситуации, ние, от Green Health Lab, предлагаме Liver support – напитка за чернодробен детокс с екстракт от млечен бодил. 

Черният дроб е биохимичната фабрика на организма. 

Той е един най-важните органи в нашето тяло. Формира се през първите 7 месеца от бременността, участва в процеса на превръщане на храната в съставки, произвежда и съхранява протеините, мазнините, резервните въглехидрати, обмяната на вещества. Ключова е неговата роля в изхвърлянето на токсини от организма, както и активното участие в борбата с инфекциите. Има много фактори, които могат да повлияят негативно на черният дроб и да предизвикат хепатит, цироза, алкохолно чернодробно заболяване, мастно чернодробно заболяване и т.н. Той влияе пряко на метаболизма, в него се преработват мазнините, а протеините се разграждат и преобразуват в други вещества като важни ензими или хормони. В черният дроб се съхранява гликоген като източник на енергия. Тези процеси пряко засягат нашето настроение и апетит. Ето, защо е изключително важно да детоксикираме черният дроб периодично. Нашата хранителна добавка Liver support, подпомага работата на черният дроб по изцяло естествен път. Премахва токсините, връща енергията на тялото и регулира храносмилането. Стимулира жлъчната секреция, подсилва имунната система. Liver support сироп балансира и облекчава симптомите на омазняване на черния дроб, хепатит, жълтеница, цироза.

Съставките в Liver support сироп са внимателно подбрани, за да образуват силна и лечебна формула, която да изхвърли токсините от черният дроб и да възвърне енергията на тялото. 

Екстрактът от бял трън е с противовъзпалителни, епителизиращи и диуретични свойства. Белият трън защитава черният дроб от токсини като алфа-аманитина и е една от най-ефективните билки за пречистването му. Тя често се използва като съпътстваща терапия от хора с чернодробно увреждане. Редица проучвания показват подобрение в чернодробната функция, при хора със заболяване на черния дроб, приемащи добавка с екстракт от бял трън. Резултатите от тях подсказват, че билката може да намали чернодробното възпаление.

 

 

Въпреки че често е наричан зеленчук, артишокът всъщност е вид трън – братовчед на магарешкия бодил. Екстрактът от листа на артишок, стимулира производството на жлъчен сок, който пък отвежда вредните токсини от дроба. Изследване, проведено с 90 човека с чернодробна стеатоза, показва значително подобряване на състоянието на всички участници, след само два месеца ежедневен прием на хранителна добавка с артишок. Благодарение на съдържащите се в растението антиоксиданти цинарин и силимарин.

 

 

В Liver support сме включили и екстракт от корен на цикория. Той е природен антибиотик, който има активно противовъзпалително и оздравяващо действие. Корен от цикория пречиства жлъчката, далака и черния дроб. Билката подобрява обмяната на веществата, възстановява клетките на черния дроб и ускорява разтварянето на жлъчните камъни.

 

 

 

Екстрактът от корен на глухарче облекчава симптомите при чернодробно възпаление. Той пoдпoмaгa дeйнocттa нa чepния дpoб и cтимyлиpa мeтaбoлизмa. Биоактивните компоненти, включително полифеноли, сескитерпени, тритерпени и фитостероли обуславят ефекта на екстракта от глухарче върху липидния метаболизъм, особено в черния дроб и мастните депа. 

 

 

Прекомерната консумация на захар е известно, че уврежда черния дроб, така че намаляването й или замяната й с подсладители е вероятно да намали риска от развитие на чернодробно заболяване. В Liver support сироп, екстрактът от стевия придава приятен, леко сладникав вкус. Билката има способността да понижава общите нива на мазнини в черния дроб.

 

Може да нямаме възможност да контролираме някои от външните фактори, които затрудняват дейността на черния дроб, но можем да изберем да се погрижим максимално за здравето и функцията му с Liver support. Гласуваме с две ръце за детокс на черния дроб при чернодробни проблеми или дори профилактично, ако се усеща необходимост. Билковият сироп Liver support, регулира храносмилането и стимулира функцията на черният дроб. Натуралната смес е уникална по състав и всеки компонент от нея е прецизно подбран, заради невероятните си свойства да ни поддържа здрави и енергични, когато необходимостта от пречистване на черен дроб е на лице. Нека помогнем на черният дроб да поддържа своята функция в ритъм, ТУК

Liver support – подпомага пречистването на черния дроб

Натурален сироп за подпомагане на черния дроб – добавка, която внимателно почиства и детоксикира черния дроб! Напитка за чернодробен детокс с екстракт от млечен бодил от Green Health Lab, 200 mL / 6,7 fl oz

Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka