0
fb hypertension control- greenlabox.bg

Да подпомогнем регулирането на кръвното с натурални продукти. Възможно ли е?

Време за четне: 4 минути

Съдържание:

Нека ви разкажем какво мислим ние и какво сътворихме в нашата лаборатория! Капки, съдържащи изцяло натурални съставки за регулиране на високото кръвно – Hypertension control.

Свикнали сме в ежедневието да живеем „на бързо“ – бърза храна, бърз интернет, бърз транспорт, бърза поръчка. Стресът, на който сме подложени, съвсем естествено, оказва влияние върху нашия организъм и в доста случаи се сблъскваме с  т.нар „болест на 21 век“ – хипертония. Според изследвания близо 80% от хората над  50-годишна възраст страдат от високо кръвно. А при възрастовата група между 40 и 50 години, процентът на хората с хипертония е близо 60%, което прави високото кръвно доста срещан проблем. Ето защо ние, от Green Health Lab създадохме Hypertension control – бързо усвоими натурални капки за контрол на високото кръвно налягане!   

Hypertension Control е хранителна добавка от натурални съставки с доказани ползи, за регулиране на кръвното налягане и ограничаване натрупванията в артериите и кръвоносните съдове. Нашите капки намаляват високото кръвно налягане и предпазват от проблеми със сърцето. Ние, от Green Lab обичаме да казваме, че всичко, което идва директно от природата има силната способност да лекува, да подпомага възстановителния процес и да облекчава вече появили се симптоми. Миксът екстракти от гъби шийтаке, целина, левурда, маточина и чесън са елементите, които спомагат за намаляване на напрежението при високо кръвно, безопасно повишаване нивата на азотен окис в кръвта, стимулиране на кръвообращението, а освен това имат и приятен билков вкус.

Родината на гъбите шийтаке е Източна Азия. Те по естествен начин регулират кръвното налягане и холестерола, като подпомагат функциите на черния дроб и цялостната имунна система. Гъбата Шийтаке съдържа разнообразни активни съставки – осем основни аминокиселини, тиамин, рибофлавин, ниацин, фибри и ензими, витамини от група B, които са жизненоважни, но почти никога не се срещат в растенията. Екстрактът от гъби Шийтаке спомага за намаляване нивата на LDL – холестерол, нивата на триглециридите, общия серумен холестерол. Регулира високото кръвно налягане, предпазва от атеросклероза и сърдечен удар.

Изследвания показват, че екстрактът от целина помага на кръвоносните съдове да се разширяват и свиват, подобрява притока на кръв и подпомага цялостно сърдечната дейност. Целината първоначално е била използвана като лекарство и след това като храна. Ползите от нея са резултат от изключително богатото съдържание на активни съставки – витамини А, С и група В (В6, В1 и В2), микроелементи – калий, молибден, магнезий, фосфор, силиций, цинк, калций, кумарини (сезелин) , мицелин, апибрин, клетерин), фуранокумарини (включително бертен), флавоноиди (апигенин, апин), фенолни съединения, холин, β-каротин и фолиева киселина. Екстрактът от този зеленчук има широко фармакологично приложение – подпомага контрола на метаболизма, стимулира централната нервна система, има диуретично и антисептично действие и благоприятно въздейства върху стомашно-чревния тракт и високото кръвно налягане.

Другата активна съставка в капките Hypertension control е екстракт от левурда, който увеличава нивата на азотен оксид в кръвта. Растението съдържа етерично масло – винилсулфид, дивинилсулфид, алпийска пиперацилинова киселина. Левурдата е една от т.нар. „суперхрани“, заради разнообразните си лечебни свойства. Доказано е, че суровите листа имат силно антимикотично, противоглистно действие и пречистват целия чревен тракт от патогени, паразити и всякакви микроби. Дивият чесън изчиства артериите от шлаките на лошия холестерол и понижава нивата му на клетъчно ниво. Регулира сърдечният ритъм и подобрява дейността на сърцето.

Традиционната маточина използваме като инструмент за успокояване на нервната система. Тя има спазмолитично (антиспастично), болкоуспокояващо и противогърчово действие. Доказаното свойство на маточината е седативното – тя действа като природно успокоително средство. Билката помага за премахване на стреса и тревожността и за подобряване на съня и настроението. Маточината се използва и за превенция на сърдечните проблеми. Тя има регулиращо действие върху производството на холестерол в черния дроб и върху нивата на триглицеридите в черния дроб.

Последната, но не по важност съставка в Hypertension Control е чесънът. Не случайно се казва, че „чесънът е здраве!“. Той е растение с много доказани лечебни свойства и с право наричано “суперхрана”. Екстрактът от чесън понижава холестерола и по този начин предотвратява последващи проблеми със сърдечно – съдовата система. Чесънът укрепва имунната система и в същото време подпомага снабдяването на организма с кислород.

Регулирането на кръвното налягане с натурални съставки е напълно възможно с капките Hypertension control! Нужни са само 10 капки от продукта да се  разтворят в чаша вода и да се консумират два пъти на ден. Може да го направите сутрин със закуската или по всяко време на деня. Лесно и бързо като всичко в съвременния свят!
Поръчайте капките за Вашето сърце от ТУК: 

Hypertension control – при високо кръвно налягане

Натурални капки за контрол на високото кръвно налягане – добавки за мъже и жени за понижаване на кръвното налягане, понижаване на холестерола и насърчаване на здравето на сърцето – от Green Health Lab, 50 mL / 1.7 fl oz

Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka