0
blog potency - greenlabox.bg

#Неудобно Да поговорим за потентност смело и отговорно!

Време за четне: 5 минути

Съдържание:

Има определени теми, които могат да бъдат … добре … доста неудобни да се говори по тях. Правилно или не, те могат да бъдат класифицирани като „табу“ тема – нещо, което е твърде неудобно, твърде рисковано, твърде смущаващо, за да бъде обсъдено на глас.

В предишните теми си говорихме за простата и за притеснението у мъжете да потърсят помощ, приемайки този акт като слабост. Представете си сега колко тихо трябва да споделим и да подходим на пръсти, несъмнено – отговорно и с респект към темата потентност. Когато напишем в гугъл „мъжете се страхуват…“ първото предложение е: от обвързване, а второто: от интимност. Доста от нас разчитаме изцяло на гугъл, в пълно мълчание и тайна, за да намерим отговори на въпроси, които засягат нашето здраве и цялостно благосъстояние. А всъщност това, което трябва да ни притеснява е не самият проблем, а фактът, че се страхуваме да се изкажем и приемем себе си. Няма нищо по – секси и по – мъжко от това да се стремим да подобрим своя начин на живот и да се грижим за здравето си. Нашата хранителна добавка е създадена, за да даде тласък на вашата увереност и да ви помогне да се чувствате на място и заредени с енергия във всеки един момент. Сега можете спокойно да извикате свободно – „Potency Jump!“. Натурален продукт за подобряване на сексуална активност. Мъже, скочете смело в живота, във фитнеса, в офиса, в леглото!

При наличие на проблем с потентността при доста господа започват колебания, срив на самочувствието, депресия. Мъжката потентност може да зависи от генетичните особености, характера на мъжа, отношението към живота, физическата активност и психическото състояние. Сърцето, кръвоносните съдове, нервната система и ендокринната жлеза са от основно значение за половата система. Факторите, които могат да причинят смущения в потентността са различни, като: генетични, възрастови, нездравословен начин на живот, стрес, психически неразположения, умора…

Няколко съвета как да подобрим половата активност.

Здравословният начин на живот, включващ физическа активност, добър сън и рационално хранене, подпомага оптималното функциониране на организма, съответно и потентността. Ако сте от хората, на които денят им преминава на бюрото в офиса, движите се основно с кола, а след работа се прибирате и сядате на дивана пред телевизора или компютъра, не се учудвайте от настъпилите промени в потентността. Не допускайте застой на кръвообращението в тазовата област и ще се радвате на сексуално дълголетие. 

Започнете програма за упражнения. Редовните упражнения и силови тренировки могат да повишат вашата издръжливост, да подобрят имиджа на тялото ви, да повдигнат настроението ви и да повишат вашето либидо.

Планирайте пътуване, но оставете децата у дома. Прекарайте една добра, посветена ваканция само за себе си или за другата половинка.

Общувайте. Да, нещо толкова просто, колкото сядането един срещу друг, без телевизор и разсейващи фактори, може да направи чудеса. Когато започнете да общувате отново с вашата половинка, това може да направи чудеса. Нека моментът е просто да прекарвате време един с друг.

Ограничете приема на алкохол, както и тютюнопушенето. Прекомерната консумация на алкохол може да доведе до негативни последици върху сексуалната активност. Също така влияе неблагоприятно на либидото и психическото състояние. Твърде много алкохол прави мъжете по-уязвими към стрес и към депресивни състояния, които не водят до активен сексуален живот. Един от основните негативни ефекти от тютюнопушенето е, че намалява притока на кръв към половите органи. По този начин цигарите се отразяват директно и върху либидото.

Да попитаме природата…

Природата ни е дала редица билки, които могат да подобрят функциите на половата система. В Potency Jump сме подбрали едни от най-ефикасните съставки, които да подпомогнат правилната функция на половата система и да стимулират половата мощ. Нашите експерти от Green Health Lab са миксирали уникална комбинация от билки и активни съставки, важни за мъжкото либидо – растителни екстракти, минерали, витамини и аминокиселини:

Епимедиум – билка за сексуално щастие е една от основните съставки в Potency jump. Екстрактът от разгонен козел е доказан стимулатор на мъжкото либидо, насърчава притока на кръв към органите и повишава сексуалното желание. Билката е сред най-популярните стимуланти, които се прилагат дори в съвременната порно индустрия за повишаване на сексуалната потентност и либидо при двата пола.

Екстракт от корен на женшен има широко приложение в традиционната медицина, като тонизиращо средство при мускулна и полова слабост. Съществени ползи при употребата на корена се намира по отношение на някои сексуални нарушения. Например подобрява сексуалната функция при мъже, оплакващи се от еректилна дисфункция.

Витамин В3 (ниацин) един от осемте витамина от група В, необходим на организма за поддържане на добро здраве. Важен за превръщането на храната, която консумираме, в използваема енергия. Изследвания показват, че помага на мъжете с еректилна дисфункция.

Аргинин е аминокиселина с разширяващ ефект върху съдовете и подобрява кръвоснабдяването. Важни хранителни вещества и кислород се транспортират по-бързо, което има положителен ефект върху еректилната дисфункция, издръжливостта и сексуалната активност.

Карнитин е аминокиселина, която поддържа атлетичните показатели и функционирането на мускулите, сърцето и мозъка.

Във всички видове мъжките се бият за територия или женска. Този акт е свързан не само със заложената необходимост за доминиране, но и с потентността, която ръководи мъжкото самочувствие за каквото и да е действие или решение. Понякога обаче е необходим малък тласък, за повишаване на чувствеността, енергията и удължаване на удоволствието от интимния миг. В този момент, подгответе се с Potency Jump, хранителна добавка за енергия и издръжливост. Potency Jump дава на тялото хранителни вещества, за да насърчи прилив на енергия през целия ден и при екстремно натоварване. Заредете личния си живот с енергия, положителни емоции и удовлетвореност. Опитайте ДНЕС! 

Potency Jump – Подобрена сексуална активност

Potency Jump Мъжка добавка за издръжливост – гел за подобряване на мъжката потентност, издръжливост и енергия – екстракт от епимедиум, женшен, аминокиселини. Енергиен бустър за потентност в добавка от Green Health Lab, 20 пакета.

Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka