0
blog youth 11 - greenlabox.bg

Как да изберем анти-ейдж продукти

Време за четне: 3 минути

Съдържание:

Нека бъдем честни – в общество, което придава толкова голямо значение на младежкия външен вид, информацията и новите съставки за продуктите в грижата за стареещата кожа могат да се изкривят. Нито един крем, лосион или серум не може да действа като машина на времето, но то и не трябва. Всяка една мимическа следа е в следствие от усмивките на хубави моменти, всяка една бръчка е натрупаните години опит и трябва да ги уважаваме. Веднъж създали се, не можем да спрем развитието им с помощта козметика, но това, което можем да направим е да забавим тяхната поява.

Хората са казали, че трябва да започнеш да използваш anti-age козметика на годините, на които искаш да изглеждаш, когато остарееш и всъщност има доста голяма доза логика в това твърдение. Пазарът е пълен с толкова много и разнообразни продукти за красота, че е нормално да се объркаш и накрая да се озовеш с излишно препълнен козметичен рафт в банята. Грижата за кожата трябва да бъде умно подбрана и редовно използвана, затова и днес ще ти представим основните продукти, с които да започнеш своето anti-age пътешествие.

 1. Слънцезащита.
  Враг номер едно на нашата кожа е Слънцето. Знаем, че дългите припеци на плажа са сред любимите ти хобита, но всъщност това може да се окаже много опасно ако не внимаваш. Използвайки слънцезащитен крем, ще се предпазиш както от UVA, така и от UVB лъчи. За ежедневието ти препоръчваме да използваш поне SPF 30.

Увреждането от Слънцето може да причини сериозни проблеми, като рак на кожата, така и повече козметични проблеми, като разграждането на колагена и еластина, а именно те са причината кожата ти да изглежда стегната и плътна. Излагането на слънце може да причини тъмни старчески петна и да доведе до други форми на хиперпигментация. Важно е да уточним, че редовното носене на слънцезащитен крем ще помогне за предотвратяване на тези проблеми, но сама по себе си тази козметика няма да намали бръчките или тъмните петна, които вече имате, така че започнете нанасянето ѝ навреме.  

 1. Ретинол.
 1. Ретинолът е сред съставките за грижа за кожата, които имат най-видими ползи срещу стареенето. Всички ретиноиди са форми на витамин А и могат да се срещат естествено в храни като мляко, яйца, моркови и броколи. Локалните ретиноиди (включително ретинол) карат кожата ви да ускори нормалния си процес на клетъчна обмяна, което означава че ще отделя кожни клетки по-бързо. Това помага за справяне с проблеми като фини бръчки, тъмни петна и акне. Изследованията също така показват, че ретинолът може да помогне за увеличаване на производството на колаген, което от своя страна намалява видимите признаците на стареене. Друг основен бонус от използването на ретинол е, че той може да се открие почти навсякъде .
 1. Витамин C.
 1. Една от най-често срещаните съставки в нашите блог статии, нали? Но този витамин е полезен за толкова много неща, че няма как да не му отдадем специално място всеки път! В продуктите за грижа за кожата витамин С действа като антиоксидант и защита срещу увреждане от свободните радикали. Освен това, той се използва и за ефективно изсветляване на тъмните петна по кожата, които са се появили с течение на времето.

Витамин C е чувствителен към светлина, така че е важно да купувате само продукти с , които са в непрозрачни опаковки и го предпазват от разграждане. Освен това се предлага в различни концентрации (между 5% и 20%), което означава, че ефектите – и страничните ефекти, като дразнене – могат да варират.

 1. Хиалуронова киселина.
 1. Това е една от най-разпространените овлажняващи кожата съставки в днешно време. Тя се намира естествено в кожата, което значително намаля вероятността да причини дразнене или алергични реакции. Хидратираната и добре овлажнена кожа изглежда по-пълна и плътна. Това е една от причните овлажнители като хиалуронова киселина и глицерина да са в основата на продуктите за грижа за кожата против стареене, както и в комплектът Youth от Green Health Lab. Въпреки това, ефектът им не е постоянен и дори може да изчезне през целия ден, така че ще трябва да прилагате тези продукти редовно, за да продължите да виждате ефектите.

Никога не е твърде късно да започнете своята промяна към по-красива и стегната кожа. За максимални резултати специалистите препоръчват както външна грижа под формата на кремове, серуми и др., така и вътрешна, за която специалистите от Green Health Lab са се погрижили!

Хранителна добавка YOUTH е комбинация от билкови екстракти, хиалуронова киселина и витамин В3, които спомагат за възстановяване процесите в организма:

 •         Предпазва клетките от окислително увреждане.
 •         Допринася за регулиране процесите на стареене.

Тази добавка не само ще насърчава еластичността на кожата, но и ще поддържа здравето на кожата и ставите. Тя ще помогне както на вашия външен вид, така и да се почувствате младежки и жизнени.

Youth – Върни своята младост

Хранителна добавка YOUTH е комбинация от билкови екстракти, хиалуронова киселина и витамин В3, които спомагат за възстановяване процесите в организма:

 • Предпазва клетките от окислително увреждане.
 • Допринася за регулиране процесите на стареене.
Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka