0
blog flex combo - greenlabox.bg

Когато лятото ни провокира към повече движение, но ставите и мускулите се съпротивляват

Време за четне: 4 минути

Съдържание:

Нормално с първите топли дни, тялото и организмът ни крещи за движение и прекарване повече време на открито. Независимо дали говорим за спортуване или разходки, нашата природа ни тласка към по-голяма активност и зелени площи, когато настъпи пролетта и след него лятото. Понякога обаче можем да се сблъскаме с проблем и болка при движение, причинено от травми в ставите и мускулите.

Вероятно имате навика да се страхувате от новините за сняг или дъжд, заради коленете си. Обикновено ставите ни болят, когато настъпи студеното време, но какво да кажем за топлото време? Летните горещи температури могат да окажат влияние върху определени стави и условия.

Докато студеното време може да засили болката, топлото време обикновено увеличава подуването и напрежението. Това означава, че повишеното налягане и влажност на открито увеличават разширяването на ставите, сухожилията, мускулите и дори белезите, оставяйки много от нас с предишни наранявания, в болка. Хроничните състояния могат да получат обостряне, независимо от температурата навън, но лятното време кара телата ни да се нуждаят от период на приспособяване и това може да увеличи болезнените симптоми на артрит и други състояния.

Ние, сме на среща и можем да ви предложим няколко от нашите решения при проблеми свързани с болки в ставите и мускулите.

 1. Flex Control – Добавка с подбрани билкови екстракти за стави

Хранителна добавка, която подпомага укрепването, мобилността и подвижността на ставите ви. Билков микс, за да върнете радостта от движението. Flex control ще ви помогне във всяка една тежка за мускулите, ставите и сухожилията, ситуация за овладяване на напрежението и болката в тялото, при преумора или физическо натоварване. Дайте нов живот на вашите стави. Предназначен е за постоянна употреба, за да се погрижите за здравето на вашите стави профилактично, или да им дадете необходимото при болка и натоварване. Има приятен билков аромат и вкус. Опаковката съдържа необходимото количество за 21-дневен прием. Създаден от нашите специалисти, изцяло на билкова основа, Flex control съдържа

 • Екстракт джинджифил с противовъзпалително действие;
 • Екстракт от куркума за укрепване на ставите;
 • Екстракт от зелен чай, който укрепва двигателните способности и нервната система, предотвратява отлагането на мазнини в стените на кръвоносните съдове, включително липиди и едновременно подпомага изгаряне на наличните мазнини;
 • Екстракт от мака, който съдържа високи дози калций и магнезий, необходими за здравето на нашите кости и стави;

За да почувствате облекчение:

 • при болки във врата и гърба
 • облекчаване на болката при Фибромиалгия
 • облекчаване на спазми на краката
 • при леки навяхвания, напрежения и натъртвания
 • обострената болезненост на ставите
 • в зоната на китката или на раменете
 • облекчаване на болки в глезена, бедрата и коляното
 1. Relieve body spray – Спрей за тяло с арника за облекчаване на мускулна болка

Ефективен при сковани, възпалени мускули – бързо абсорбираща се формула за натурално облекчаване на болката – за мускулни и ставни болки. Независимо дали мускулите ви стават чувствителни от умора или възпаление, подтискането на болката не е здравословно и успешно решение. Не винаги има време за ледена баня или скъпо посещение на физиотерапевт, винаги има време за предложението на Green Derma Lab Relieve Body Spray – успокояващ спрей за тяло. Подходящ за всички мускули – трябва само да използвате върху желаната зона – шия, гръб, бедра или колене (където имате нужда). CALMOSENSINE TM (продукт на френската фирма SEDERMA) е комбинация от биоподобни пептиди с доказан ефект върху релаксацията на подкожните мускули. С екстракт от Арника и масло от Лавандула, които подсилват успокояващия и омекотяващ ефект на Relieve Body Spray.

Облекчава при:

 • болки във врата и гърба
 • при Фибромиалгия
 • спазми на краката
 • възстановяване при леки навяхвания, напрежения и натъртвания

Купете Комплект “Здрави стави” с Flex control от тук:

Комплект “Здрави Стави” – добавка и спрей при болки в ставите 

Flex Control + Relieve Body Spray:

Flex Control – Добавка с подбрани билкови екстракти за стави

Хранителна добавка, която подпомага укрепването, мобилността и подвижността на ставите ви. Билков микс, за да върнете радостта от движението.

Relieve body spray – Спрей за тяло с арника за облекчаване на мускулна болка – ефективен при сковани, възпалени мускули – бързо абсорбираща се формула за натурално облекчаване на болката – за мускулни и ставни болки.

Дайте нов живот на вашите стави.

 1. Therma body cream – при болки в кръста

Появата на болки в кръста не само води до неприятни физически усещания. Появата на болки в кръста влияе на начина на живот и възпрепятства ежедневния ритъм. Билков, болкоуспокояващ и предназначен за мускулен релакс крем при болки в гърба, сковани стави, артрит, претоварване по време на тренировка и продължително стоене в една поза. Бързо абсорбираща кремообразна формула провокира нежното затопляне и релакс на желаната зона. Ефикасно загряващо решение за облекчаване на болката!

Предназначен за облекчаване на:

 •       болки в мускулите
 •       болки в кръста
 •       болки в рамото, горната и долна част на гърба, стъпалата и глезените
 •       мускулните спазми
 •       болката и дискомфорта в тялото при ревматоиден артрит и подобни заболявания

Therma body cream освен, че е изцяло с билкови екстракти, неговата активна съставка е пчелна отрова – съдържа пептидите апамин, адолапин  и особено мелитин – основният му компонент с доказан ефект, които притежават противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Може да намали симптомите, свързани с артрита. Доказано е, че противовъзпалителните ефекти на пчелната отрова са особено полезни за тези с ревматоиден артрит (RA), болезнено възпалително състояние, което засяга ставите.

Therma body cream – Загряващ крем за тяло с пчелна отровa

Билков, болкоуспокояващ и предназначен за мускулен релакс крем при болки в гърба, сковани стави, артрит, претоварване по време на тренировка и продължително стоене в една поза. Бързо абсорбираща кремообразна формула провокира нежното затопляне и релакс на желаната зона. Нанасайте с леки масажни движения за оптимизиране на кръвния поток и проникването на активните съставки в дълбочина. За успешно справяне с болката и сковаността в мускулите и ставите.

Нашите съвети

КАК ДА МИНИМИЗИРАМЕ БОЛКИТЕ В СТАВИТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Можете да намалите болката си у дома, като използвате или комбинирате някой от тези методи:

 • Бъдете на хладно. Останете вътре, когато можете, особено в изключително горещи дни. Правете почивки, ако трябва да излезете навън, и се уверете, че климатикът ви е настроен на комфортна температура.
 • Останете хидратирани. Водата е не само полезна за вашето здраве, но помага за изхвърлянето на токсините от тялото, което също помага за борба с възпалението. Водата подпомага ставите ви, като ги поддържа добре смазани.
 • Не се пренатоварвайте. Прекомерното удължаване или използване на ставите при топло време ще ви накара да се почувствате подути по-късно. 
Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka