0
blog vein protect06 -greenlabox.bg

Красиви крака през лятото с 3 лесни стъпки

Време за четне: 4 минути

Съдържание:

Колкото по-горещо става времето навън, толкова по-къси са роклите и панталоните, които слагаме. Но дали сте готови да покажете краката си? След зимното напълняване и обездвижване се появяват различни проблеми, които влияят на самочувствието ни. Също така ежедневието ни може да изиграе лоша шега, ако не внимаваме. Независимо дали работите по цял ден на крак или сте 8 часа на бюро, проблеми като целулит, разширени вени и отоци се получават и то все по-лесно с всяка изминала година. Много често не правим нищо за визията на краката ни, просто защото не знаем откъде да започнем, нямаме нужната мотивация или не смятаме, че външният ни вид е приоритет към момента. Ние вярваме, че всичко е важно, стига да ви кара да се чувствате добре в кожата си! Днес ще ви дадем три идеи за това как да оформите красиви и изваяни крака, които с гордост да показвате на плажа. Като всяко едно начинание и това изисква постоянство, но резултатите при всеки стават видими след различно време, затова не се отказвайте на първия месец, а продължавайте напред!

Упражнения. 

Онлайн пространството е пълно с различни идеи за упражнения, които можете да правите ежедневно у дома, дори да нямате нужните уреди като гири и ластици.  Клековете и нападите са най-ефикасните упражнения, с които можете да изваяте красиви и елегантни крака. Както при всяко едно упражнение, най-важното е да ги изпълняваме правилно. Какво означава това? Задължително разгрейте предварително, независимо каква тренировка мислите да правите. При нападите равновесието е в основата, затова и накланянето, на която и да било посока не само ще намали ефикасността на упражнението, но може и да ви навреди. При клековете е важно да стоите с изправен гръб, крака плътно залепени до земята и внимавайте при самия клек коленете да не преминават линията на пръстите ви. Ако тепърва започвате да правите клекове, можете да опитате с помощта на стол. И нападите и клековете имат различни разновидности, така че можете да комбинирате, за да имате по-интересна и забавна тренировка всеки път.

Антицелулитни масажи. 

Целулитът или т.нар. портокалова кожа е проблем, с който се борят 98% от жените по света. За да бъде премахнат е важно да тренираме ежедневно, да се храним с правилна и свежа храна, както и да приемаме хранителни добавки, които биха могли да ни помогнат в борбата с него. За да засилите ефекта и по-бързо да получите желаните резултати, опитайте антицелулитните масажи! Знаем, че не всеки има възможността да се наслаждава на скъпи СПА процедури в луксозните салони, но лесно и просто у дома можете да се насладите на антицелулитни ритуали за красота. Това, което ви трябва са само антицелулитно олио и вендуза, която ще ви помогне да изгладите кожата си. Внимавайте с посоката на масаж, тъй като тя е от изключително значение. Ако искате да напишем специална статия за антицелулитните масажи, може да ни оставите коментар долу!

Грижа за разширени вени. 

Знаете ли, че горещината е един от факторите, които обострят проблемите с разширените вени? Ако усетите болка, тежест и значителна умора в краката, то бързо вземете мерки. Разширените вени обикновено се появяват на краката и по ходилата. Те могат да бъдат сини или тъмно лилави на цвят, а като вид приличат на бучки, изпъкнали са и дори може да изглеждат усукани при някои хора. Симптомите на разширените вени могат да превърнат всеки слънчев летен ден в истинско мъчение, но с правилната грижа, този проблем може да бъде решен. Ежедневното движение е препоръчително при разширени вени – тренировките, дори във вид на лека разходка, могат да помогнат за болката и отоците. Избягвайте да носите твърде тесни дрехи, тъй като те спират циркулацията на кръвта и водят до повече проблеми. Лятото е моментът да покажем и красивите си обувки, но за хората с проблемни вени се препоръчва да залагат на удобни и равни обувки, които не водят до ненужно натоварване на краката.

За да се чувстваме добре в кожата си, трябва да се погрижим за нейното състояние както отвън, така и отвътре. Няма по-добър лек от този, който майката природа ни е дала, затова и нашият екип ви призовава да се доверявате на натурални и билкови продукти, които извличат най-доброто от различните видове растения, за да се чувствате вие по-здрави и жизнени с всеки изминал ден.

Комплект “Леки крака” – добавка и гел за разширени вени

Vein Protect + Tonic Gel for Legs:

  • Облекчение при синдром на „нервни“ крака
  • Облекчаване на спазмите при крампи
  • Облекчаване на болката в мускулите
  • Погрижете се краката Ви да бъдат по-леки, по-пъргави.
  • Подпомагат правилната циркулация.
  • Ограничете появата на периферни кръвоносни съдове и вени по повърхността на кожата.

Комплект “Леки крака” е перфектна комбинация за подобряване на състоянието резширени вени.

 

Ние вярваме в силата на природата, затова създадохме изцяло билкови капки! Те са в перфектен синхрон с нуждите и слабите места в организма при проблеми, свързани с крайниците. Ще помогнат при парене, подуване и напрежение от всякакъв вид в краката. Тонизиращият гел в комплекта не само облекчава болката в мускулите и активира забавената циркулация, но е охлаждащо нежен към повърхността на кожата. В комбинация двата продукта ще ви помогнат да се справите със синдрома на „нервните“ крака, спазми, болка в мускулите и ще подпомогнат за правилната циркулация и облекчение в краката.

Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka