0
blog summer cellulite - greenlabox.bg

Лято, море – как да се чувстваме неотразими на плажа!

Време за четне: 7 минути

Съдържание:

Добрата новина: изглежда, че зимата, въпреки студените остатъци от нея в пролетните вечери, е вече зад гърба ни. Не толкова добрата новина: всички хора, привърженици на концепцията „лятно тяло“ ви дават съвети в последните няколко месеца как да го постигнете, но вие не се чувствате достатъчно „летни“ все още. И това е съвсем нормално. Всъщност смятаме, че цялата представа за „лятно тяло“ е донякъде нелепа. Разбира се, ние сме привърженици на здравословната диета и упражненията (и коремните кухини, ако ги имате). Но идеята да се притискаме, да търсим насилствен начин за определен сезон и само този определен сезон е абсурдна! Идеята „лятно тяло‘‘, където работим конкретно за едно единствено нещо, само за да го покажем на другите хора(може би не изключително, но най-вече на други хора) дисбалансира плавното, здравословно отслабване и грижа. „Лятното тяло“ е за другите хора, целогодишното тяло си е за нас. Ето защо, ние от Green Health и Derma Lab, казваме: нямате нужда от лятно тяло! Имате нужда да се чувствате добре в кожата си и свободата сами да определяте кое искате да подобрите във вашите форми. Именно поради тази причина, нашите продукти са композирани изцяло от билкови екстракти, за да постигаме промените в себе си с лекота и в синхрон с природата.

Макар и лятото или „сезонът на кожата“ да принадлежи на смелите, защото със сигурност изисква по-малко дрехи на барбекюта, вътрешни дворове, къмпинг, партита на басейна, плажни партита и други подобни, това не означава непременно, че трябва да работите сами за влизане във форма – поне не повече от обикновено. Предлагаме ви някои от нашите продукти, които могат бъдат правилните инструменти, с които да постигнете фигурата, която желаете през всички сезони.

 1. Body shaper gel – Антицелулитен гел

Този приятен микс от билкови масла и екстракти е решението, което да побутне и мотивира вашето самочувствие. Иновативна формула с мощно действие срещу трапчинките на “портокаловата кожа”. Целулитът е състояние на кожата, което засяга над 90% от жените по целия свят. Той се причинява от влакнести връзки, които преминават през мазнините ни и придърпват фасцията, която лежи под кожата ви, създавайки тръпчив външен вид, което означава, че не само натрупването на мазнини, а по-скоро структурата на мазнината го причинява.

Body Shaper Gel концентриран гел с билкови екстракти и масла от Green Derma Lab, предназначен да:

 •       Заглади и стегне„трапчинките“ по тялото, резултат от целулитни образувания.
 •       Спомага за минимизиране на типичните промени на кожата, компрометирани от целулита.
 •       Намалява целулита.
 •       Подобрява текстурата на кожата и я прави по-гладка, стегната и със здрав външен вид.
 •       Действа в дълбочина, той е подходящ за всеки тип кожа.
 •       Лесно прониква в кожата за отстраняване на несъвършенствата.
 •       Стимулира кръвообращението и метаболизма.
 •       Действа на клетъчно ниво, премахвайки мастните натрупвания по тялото.

Съставките в Body Shaper Gel  специално подбрани от специалистите на Green Dermalab и са изцяло натурални и включват масло от листата на канела, кора от грейпфрут, екстракт от семена на черен пипер, розмарин, арника и др.

 1. Хранителна добавка – Body Shaper

С Body Shaper, можете пълноценно не само отвън, но и отвътре да му помогнете в разграждането на натрупаните мазнини, за да дадете рестарт на вашата кожа и организъм. Хранителна добавка BODY SHAPER е комбинация от билкови екстракти, която в синергия:

 •       Влияе благоприятно върху обменните процеси в организма
 •       Оказва тонизиращо действие
 •       Поддържа естествената еластичност на кожата

Body Shaper е в компактни сашета и благоприятства обменните процеси, като подпомага организма при изгарянето на глюкозата и съхраняваните мазнини – за енергия и подобрява метаболизма, защото знаем колко е важно да се отслабва качествено, а не скоростно. Великолепна комбинация от екстракти ви помагат да се преборите и подобрите функциите на организма, които допринасят на натрупването на мастни депа. Съставки като ленено семе и екстракт от зелено кафе – помагат за нормализиране на метаболитните процеси в организма, нормализират храносмилателната система, подобряват функцията на черния дроб, помагат за лечение на гастрит, колит, премахва запека, киселини и осигурява антипаразитен ефект. От друга страна екстрактът от Босилек и Зелен чай са с мощни антиоксидантни действия, които спомагат за разграждането на мазнините.  

Body Shaper – помощник в борбата с целулита

Хранителна добавка BODY SHAPER е комбинацията от билкови екстракти в синергия:
 • Влияе благоприятно върху обменните процеси в организма
 • Оказва тонизиращо действие
 • Поддържа естествената еластичност на кожата

Комплект добавка и гел – помощник в борбата с целулита

ЗАБРАВИ ЗА ПОРТОКАЛОВАТА КОЖА!
Иновативна формула с мощно действие срещу досадните тръпчинки на “портокаловата кожа”.

 • Стимулира разграждането на подкожните мазнини и целулитните депа.
 • С нежно загряващо действие и приятен натурален аромат.

Хранителна добавка BODY SHAPER е комбинацията от билкови екстракти в синергия:

 • Влияе благоприятно върху обменните процеси в организма
 • Оказва тонизиращо действие
 • Поддържа естествената еластичност на кожата

 

 1. Body weight reduction – спомага при отслабване

Body Weight Reduction е хранителна добавка под формата на капки. Съдържа букет от екстракти с доказани ползи за контрол на теглото при отслабване. С Body Weight Reduction ще дадете на тялото си лекотата и комфорта, от които се нуждае. И това ще се случи по естествен и безопасен начин. Без риск за здравето, без тежките последици за организма, до които водят множество некачествени продукти за отслабване на пазара. Просто добавете чаша вода, в която сте разтворили 20 капки от билковата смес към сутрешната си рутина. Това е всичко необходимо. Малката на пръв поглед промяна ще донесе безценни ползи и ще подпомогне отслабването, за да се чувствате добре в собственото си тяло. Оптималните резултати зависят от малки, но изключително важни корекции в нашите навици, като редуциране приема на калории.

Отслабването идва, когато мобилизираме и балансираме всички компоненти в ежедневието си, както и нагласата си към целия процес на отслабване. Натрапчивите, негативни мисли, като „изглеждам ужасно“ и „трябва“, със сигурност няма да променят цифрите на кантара или дори и да го направят, това ще остави негативен спомен в нашите клетки. Позитивната нагласа и промяна идва тогава, когато сменим перспективата – „аз ще се погрижа за себе си“, „ще се опитам да бъда най-добрата версия на себе си – отвътре и отвън“, е правилната насока в която да погледнем процеса на отслабване и усилията, които полагаме. 

 И като си говорим за тегло, корекции на несъвършенства, необходими ли са и до каква степен…

Body weight reduction – спомага при отслабване

Можете да регулирате отслабването, да се отървете от нежеланите мастни струпвания около талията и корема. Съчетайте здравословен режим на хранене и движение с хранителната добавка Body Weight Reduction и ще усетите прилив на енергия и самочувствие.

Може ли наднорменото тегло да е причина за разширени вени?

Разширените вени са кръвоносни съдове, които са загубили способността си да транспортират кръв обратно до сърцето. Разширените вени са подути, усукани вени. Те могат да се появят навсякъде в тялото, но са най-често в краката. Това е така, защото изправянето и ходенето увеличават налягането във вените на долната част на тялото. Медицинският термин за това състояние е хронично венозно заболяване. Разширените вени може да представляват проста козметична грижа, но също така могат да причинят сериозни здравословни проблеми, ако вече не изпълняват основната си функция. Причините за хроничните венозни заболявания и образуването и прогресирането на разширените вени са многофакторни. Няколко причини обаче са многократно признати като значими рискови фактори за заболяването. Тези рискови фактори включват пол, възраст, брой бременности, фамилна анамнеза, както и наднормено тегло и затлъстяване. Проучваният показват, че особено при жените, затлъстяването и недостатъчните нива на физическа активност са по-чести при пациенти, които са развили разширени вени, отколкото при жени без признаци на венозна недостатъчност. Нещо повече, изследванията успяха да покажат, че венозната болест е по-често клинично по-тежка при лица със затлъстяване или с наднормено тегло в сравнение с тези с по-ниско тегло. Ето защо ние ви препоръчваме и нашите продукти за справяне с този проблем.

 1. Tonic gel for legs – Охлаждащ гел за разширени вени

Tonic gel for legs – охлаждащ гел за разширени вени, който ограничава появата на периферни кръвоносни съдове и вени по повърхността на кожата, премахва „тежестта“ в краката и облекчава болката. Tonic gel for legs, облекчава спазмите при крампи и болката в мускулите, при това изцяло с натурални съставки. Позволете ни да се погрижим краката ви да бъдат по-леки, по-пъргави и с прилив на енергия. Tonic gel for legs от Green Derma Lab, ограничава появата на периферни кръвоносни съдове и вени по повърхността на кожата.

Нашата тайна съставка – Phytotonine ™, продукт на френската фирма SEDERMA! Патентована комбинация от активни съставки с растителен произход. Съдържа екстракти от билки, популярни с болкоуспокояващи свойства – Арника монтана, Момкова сълза и шишарки от Кипарис. Успешно се прилага за стимулиране на микро съдовете. 

 1. Vein Protect – добавка при разширени вени

Vein Protect са изцяло билкови капки и гел в перфектен синхрон с нуждите и слабите места в организма, когато говорим за проблеми свързани с крайниците. Те ще помогнат при парене, подуване и напрежение от всякакъв вид в краката. Подпомагат правилната циркулация, спомагат за облекчение при разширени вени и премахват усещането за тежест. Нашите експерти са подбрали съставки с доказани ползи при отоци, възпаления и умора в краката.

 •       Облекчение при синдром на „нервни“ крака
 •       Облекчаване на спазмите при крампи
 •       Облекчаване на болката в мускулите
 •       Подпомагат правилната циркулация.

С екстракти от корен джинджифил, куркума, зелен чай, коприва и целина – перфектна комбинация за подобряване на състоянието разширени вени.

С нашите продукти можете да се почувствате в сигурни ръце, обгрижени, но и най- вече себе си това лято…и есен и зима…

Vein protect – при разширени вени

Хранителна добавка с подбрана комбинация от билкови екстракти, в подкрепа на уморените крака – благоприятства усещането за леки крака след продължително стоене, седене и физическо натоварване. Допринася за поддържане на нормалното състояние на вените. Има благоприятен ефект върху капилярите, вените и артериите.

 

Комплект “Леки крака” – добавка и гел за разширени вени

ein Protect + Tonic Gel for Legs:

 • Облекчение при синдром на „нервни“ крака
 • Облекчаване на спазмите при крампи
 • Облекчаване на болката в мускулите
 • Погрижете се краката Ви да бъдат по-леки, по-пъргави.
 • Подпомагат правилната циркулация.
 • Ограничете появата на периферни кръвоносни съдове и вени по повърхността на кожата.

Комплект “Леки крака” е перфектна комбинация за подобряване на състоянието резширени вени.

 
Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka