0
blog man herbs 10 1 - greenlabox.bg

Мъжки билки – има ли такива и за какво помагат?

Време за четне: 4 минути

Съдържание:

Със захлаждането на времето, все по-често започваме да говорим и за нашето здраве. Многократно сме ви споделяли, че освен приемът на добавки и различни медикаменти, в ядрото на хубавия живот стои правилното хранене и активният начин на живот. Но да сте се замисляли някога как реагират хората, когато не се почувстват добре? Редица изследвания показват, че при проблем жените много по-бързо и лесно прибягват до консултация със специалист, което съответно им помага и по-бързо да се преборят с болестите, докато при мъжете нещата не стоят така. Може би нещо ви боли, чувствате дискомфорт – какво ще направите? Ще пиете болкоуспокояващо или ще си запишете час за специалист? Много мъже биха решили проблема си по първия начин, а причините за това са много: 

  •         Страх от диагнозата
  •         Неудобство от медицински тестове
  •         Мъжко его

Макар и важни за мъжете, тези причини не са достатъчни, за да подлагаме здравето си на риск. Такъв вид неглижиране често може да доведе освен до дискомфорт, но и до по-сериозни проблеми, които се отразяват върху еректилната способност: преждевременна еякулация, намалява потентността, намалява продължителността и качеството на половия акт, а в най-краен случай може да доведе и до импотентност. Нашата цел не е да ви плашим, а да ви дадем знание и идеи как можете да се грижите ежедневно за себе си с помощта на натурални продукти и билки, които природата ни дава. Има много билки, които влизат под графа “мъжки” и има защо. Днес ще ви разкажем за тях!

Жълт кантарион

Може би депресията звучи на много от вас като женско заболяване, но всъщност мъжете страдат от нея също толкова много (а според някои изследвания и повече). Това е душевно и емоционално състояние, за което на силния пол е трудно да говори, затова и често остава скрито. Жълтият кантарион се използва от векове при депресия и разстройства на настроението, като има някои силни научни доказателства, че той е ефективен при лека до умерена депресия. Освен това, растението е сред най-силните афродизиаци, така че несъмнено води и до повишаване на либидото. Важно при това растение е да се спазва препоръчителната дозировка, защото при предозиране може да се доведе до обратния ефект – намаляване на еректилната функция и преждевременна еякулация.

Екстракт от епимедиум (разгонен козел)

Дали името на тази билка може да накара клас гимназисти да се разсмеят? Най-вероятно да, но освен това тя има множество полезни качества за мъжкото здраве. Използва се в традиционната китайска медицина от хиляди години за насърчаване на мъжката потентност и като билков афродизиак. Редовният прием могат да ви помогнат при:

  •         Еректилна дисфункция
  •         Ниско либидо
  •         Болка
  •         Умора

Тя регулира нивата на хормоните на стреса в организма, което от своя страна предотвратява симптомите на ниско либидо (и менопауза при жените). Антиоксидантите, които се крият в билката разширяват кръвоносните съдове и увеличат циркулацията на кръвта, което довежда до увеличаване притока на кръв към репродуктивните зони, а това се отразява благоприятно на еректилната дисфункция.

Женшен

Много от нас познаваме това това растения със силните му имуностимулиращи способности, но дали знаете, че е билката, която най-често ще видите в състава на продуктите за мъжка потентност? Редица световни изследвания показват, че женшенът може да бъде полезна алтернатива за лечение на еректилна дисфункция при мъжете. Редовният прием може да предпази от оксидативен стрес в кръвоносните съдове, което да помогне за възстановяване на нормалната функция на половите органи. Освен това, женшенът може да стимулира производството на азотен оксид. Това е съединение, което подобрява мускулната релаксация в пениса и увеличава кръвообращението. Рецептите за прием на тази билка са много, но в повечето случаи се препоръчва под формата на чай или тинктура.

Много често употребата на билки за увеличаване на потентността се оказват по-успешни, отколкото приемът на силни лекарства. Освен това, страничните ефекти при натуралните продукти са много по-леки или не съществуват изобщо. Това беше и една от причините ние от Green Health Lab да разработим Potency Jump – хранителна добавка за подпомагане на ерекцията. С изцяло натуралните си съставки, приемът ѝ повишава мъжката потентност, сексуална издръжливост и енергия. Във формулата сме скрили букет от полезни активни съставки, наситени с натурални и ефективни за организма хранителни вещества – минерали, витамини и аминокиселини. От растението разгонен козел до корен от женшен – известен като кралят на билките.

Само сега можете да се възползвате и от комплекта Potency Jump + Prostate Support – комбинация само за мъже. В него ще откриете две хранителни добавки специално предназначени за мъже подпомагащи нормалната функция на простата, болезненото и често уриниране, както и добавка за подпомагане на ерекцията – гел за повишаване на мъжката потентност, издръжливост и енергия. Върни си силата и самоувереността с продуктите на Green Health Lab!

Potency Jump + Prostate Support – комбинация само за мъже

ПРОМОЦИОНАЛНА Комбинация на две хранителни добавки специално предназначени за мъже подпомагащи нормалната функция на простата, болезненото и често уриниране, и добавка за подпомагане на ерекцията – гел за повишаване на мъжката потентност, издържливост и енергия. Вземи сега нашата специална комбинация само за мъже!

Най-четени:
ПУБЛИКУВАНО ОТ
СХОДНИ СТАТИИ
GLB Dostavka